Zyber

Ai Solutions

We provide Ai solutions for a wide range of business problems

Natural Language Processing

NER is het automatisch herkennen van bekende begrippen in documenten, zoals namen van personen, organisaties, plaatsnamen, datum-aanduidingen e.d.

Sentiment analyse, is een methode om het sentiment te meten dat wordt uitgedrukt in een tekst, zoals een bericht op sociale media of een recensie op uw website.

Tekst Classificatie

Tekstclassificatie, is het proces waarbij tekst in georganiseerde groepen wordt gecategoriseerd. Door NLP te gebruiken, kunnen onze algoritmes automatisch tekst analyseren en vervolgens vooraf gedefinieerde tags of categorie├źn toewijzen aan documenten.

Over ons

Zyber Ai is een team van gepassioneerd en gespecialiseerde data scientists die een pipeline van slimme machine learning en deep learning modellen hebben opgebouwd. De pipelines kunnen bij klanten snel ingezet worden zodra de data is voorbereid.
Ongeveer 70% van het werk is het bewerken en schoonmaken van data van de klant. Alles valt en staat op de kwaliteit van deze data. Er is daarom ook een bekende gezegde in de Ai wereld: "Garbage in, garbage out". Wij zorgen samen met de klant dat deze data optimum word ingezet. Zodra de modellen zijn getrained met uw data kunnen deze beschikbaar worden gesteld via API's. Dit kan met een SaaS model middels een Cloud provider om alle zorgen van IT gerelateerde zaken uit handen te nemen. Soms wil de klant geen cloud oplossing. In zo een geval kunnen deze modellen ook geïntegreerd worden in de bestaande IT infrastructuur van de klant door onze ervaren Data Engineers en Backend developers.

NLP Experts 100%
Machine Learning Experts 100%
Deep Learning Experts 100%
Data Engineers 100%
Integrators 90%
Backend developers 95%
Frontend developers 65%

Bedrijven met wie we samenwerken:

Contact